Sprød torsk med rød pesto, rodfrugtfritter og ærter

5. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Den engelske klassiker "fish and chips" i en ny og opdateret version.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl de søde kartofler og pastinakker, og skær dem i ensartede bjælker. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med olie, og krydr med salt og peber.
Bag rodfrugtfritterne i ovnen i 35-40 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend rundt i dem undervejs.
Bland rasp og fintrevet parmesan sammen i en skål.
Skær torskefileten i 4 portionsstykker, og krydr dem med salt og peber. Smør rød pesto på toppen af fiskestykkerne, og drys med raspblandingen.
Fordel torskestykkerne i en bradepande med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til fisken er gennemtilberedt, og kødet deler sig i fine flager.
Optø ærterne, eller giv dem et hurtigt opkog i en gryde med kogende vand. Afdryp, og hæld dem i en skål.
Rør mayonnaise og rød pesto sammen til dip i en skål.
Servér sprød torsk med rodfrugtfritter, ærter og pestodip.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar