Sprød torsk med aspargesbroccoli og karrysauce

15. december 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Lynstegt, sprød, hvid fisk er nem og lækker hverdagsmad, som alle kan være med på! Her med lynstegt aspargesbroccoli og en blød karrysauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og hak det fint. Skræl ingefær og gulerødder, og riv begge dele groft.
Steg løg, ingefær og gulerødder i olie i en gryde i 2-3 minutter, uden at det tager farve. Tilsæt karry, og steg det kort. Tilsæt bouillon og kokosmælk, og bring saucen i kog. Skru ned til middel varme, og lad saucen småkoge i 10 minutter.
Blend saucen jævn og glat med en stavblender direkte i gryden, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Skyl og afdryp aspargesbroccolierne. Steg dem i olie på en pande i et par minutter i alt - de skal stadig være godt sprøde. Krydr med salt.
Tjek torskefileterne efter for evt. ben. Krydr med salt og peber, og vend dem i en dyb tallerken med rasp.
Steg torskefileterne i smør på en pande i 2-3 minutter på hver side, til de er lige akkurat gennemstegte.
Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Anret ris og torsk med aspargesbroccoli og karrysauce, og drys forårsløg over.

Tip!

Hvid fisk er både nem, hurtig og velsmagende hverdagsmad. Vælg lyssej eller kulmule, hvis du ikke kan få fat på torsk.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar