Sprød salat med jordbær

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Jordbær i salatskålen pynter og smager og giver den bitre radicchio og den fede avocado et syrligsødt modspil.

Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og tør radicchioblade og spinat, fordel det på et stort fad.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tynde skiver.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tynde skiver.
Fordel avocado og jordbær oven på salatblade og spinatblade, og smuldr feta over. Drys med pistacienødder og mynteblade.
Krydr salaten med salt og peber, og dryp med olivenolie og citronsaft umiddelbart inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar