Sprød salat med jordbær
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Jordbær i salatskålen pynter og smager og giver den bitre radicchio og den fede avocado et syrligsødt modspil.
Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør radicchioblade og spinat, fordel det på et stort fad.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tynde skiver.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tynde skiver.
Fordel avocado og jordbær oven på salatblade og spinatblade, og smuldr feta over. Drys med pistacienødder og mynteblade.
Krydr salaten med salt og peber, og dryp med olivenolie og citronsaft umiddelbart inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk