Sprød rødkålssalat
27. februar 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Det er lækkert med noget frisk og sprødt til al den dejlige, bløde julemad.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist valnødderne let i smør på en varm pande. Tilsæt honning og salt, og lad valnødderne riste videre på panden i 1-2 minutter, til de er gyldne og let karamelliserede.
Tag dem af panden, og lad dem køle af på et stykke bagepapir.
Skyl og snit rødkålen meget fint. Skær skallen af appelsinerne, og skær appelsinkødet i skiver.
Rør olie, eddike og honning sammen, og smag til med salt og peber. Vend rødkål og appelsinskiver sammen med dressingen.
Halvér granatæblet, og bank kernerne ud med bagsiden af en ske. Kassér de hvide hinder. Anret rødkålssalaten på et fad, og top med granatæblekerner og honningristede valnødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Klassisk rødkål med julekrydderier
Powered by Froala Editor