Sprød rødkålssalat

27. februar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Det er lækkert med noget frisk og sprødt til al den dejlige, bløde julemad.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist valnødderne let i smør på en varm pande. Tilsæt honning og salt, og lad valnødderne riste videre på panden i 1-2 minutter, til de er gyldne og let karamelliserede.
Tag dem af panden, og lad dem køle af på et stykke bagepapir.
Skyl og snit rødkålen meget fint. Skær skallen af appelsinerne, og skær appelsinkødet i skiver.
Rør olie, eddike og honning sammen, og smag til med salt og peber. Vend rødkål og appelsinskiver sammen med dressingen.
Halvér granatæblet, og bank kernerne ud med bagsiden af en ske. Kassér de hvide hinder. Anret rødkålssalaten på et fad, og top med granatæblekerner og honningristede valnødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar