Sprød pita med snackgrønt og hummus

21. august 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Hurtig forret eller mellemmåltid. Skal det gå ekstra stærkt, kan du købe en færdiglavet hummus.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skær pitabrødene i stænger. Pil og pres hvidløget ned i en skål med olivenolie. Vend pitastængerne i olien. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 15-17 minutter, til de er gyldne.
Afdryp kikærterne, og pil hvidløget. Blend kikærter med hvidløg, tahin, olie, spidskommen, paprika og citronsaft til hummus. Smag til med salt og peber, og justér evt. tykkelsen med et par skefulde vand.
Skrub gulerødderne, og skær dem i stave. Skyl blomkål, og del den i buketter. Skyl agurken, og skær den i stave.
Servér sprøde pitabrødsstænger med snackgrønt og hummus.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar