Sprød pita med snackgrønt og hummus
21. august 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hurtig forret eller mellemmåltid. Skal det gå ekstra stærkt, kan du købe en færdiglavet hummus.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skær pitabrødene i stænger. Pil og pres hvidløget ned i en skål med olivenolie. Vend pitastængerne i olien. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 15-17 minutter, til de er gyldne.
Afdryp kikærterne, og pil hvidløget. Blend kikærter med hvidløg, tahin, olie, spidskommen, paprika og citronsaft til hummus. Smag til med salt og peber, og justér evt. tykkelsen med et par skefulde vand.
Skrub gulerødderne, og skær dem i stave. Skyl blomkål, og del den i buketter. Skyl agurken, og skær den i stave.
Servér sprøde pitabrødsstænger med snackgrønt og hummus.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk