Sprød og spicy kålsalat

28. juli 2022 af .

Foto: Lene Samsø

Knasende lækker kålsalat med en syrligsød dressing, der passer perfekt til sommerens grillpølser.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spidskål og rødkål, og snit begge dele fint, f.eks. på et mandolinjern. Skyl forårsløgene, og snit dem fint.
Vend kål sammen med forårsløg i en skål.
Pil hvidløget, skræl ingefæren, og riv begge dele. Skyl chilien, og hak den fint (fjern frø og mellemvægge, hvis du ikke ønsker dressingen så stærk).
Rør hvidløg, ingefær og chili sammen med limesaft, sesamolie og honning i en skål.
Rist sesamfrøene på en tør, varm pande i et par minutter, til de dufter og hopper.
Vend kålsalaten med dressingen, drys med sesam og plukket koriander, og servér straks.

Tip!

Kålsalaten er i det hele taget god til grillmad og passer også til kylling, gris, fisk og okse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar