Sprød kyllingeburger med coleslaw

27. november 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Efter en tur i frituren står menuen på knasende kyllingekød, der gør sig godt imellem to bløde burgerboller og en solid skefuld coleslaw.

Bemærk
Trækketid: 2 timer, gerne natten over

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet af kyllingelårene.
Rør kærnemælk med salt, paprika og finthakket timian i en skål. Læg kyllingekødet i blandingen, og lad det trækket i et par timer, gerne natten over.
Tag kyllingekødet op af kærnemælken, og lad det dryppe lidt af.
Hæld mel i en skål, og bland kyllingekødet i melet. Lad det stå i 10 minutter. Bank overskydende mel af kødet.
Varm olien op i en gryde til 160 grader (brug evt. et stegetermometer),og steg kyllingestykkerne i 8-10 minutter, til de er gyldne og sprøde. Læg dem på fedtsugende papir.
Rør 2 spsk mayonnaise, sennep og cremefraiche sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
Skyl grønkålen, og hak den groft. Skyl guleroden, og skær den i fine strimler, f.eks. på et mandolinjern. Vend grønkål og gulerod i dressingen.
Lun bollerne. Flæk agurkerne. Smør bollerne med den resterende mayonnaise. Fyld op med coleslaw, stegt kylling og agurker, og spis straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar