Sprød kartoffelsalat
8. september 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En kartoffelsalat behøver ikke at være smurt ind i creme for at være lækker. Her er en sprød variant med kogte kartofler og sprøde grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad kartoflerne dampe af ved stuetemperatur.
Skyl blomkålen, og skær den i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Rens radiserne, og skær dem tyndt. Skær kartofler i skiver, og vend dem med blomkål, radiser og ærter.
Drys salaten med purløg, salt og peber, og nyd straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk