Sprød kartoffelsalat

8. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En kartoffelsalat behøver ikke at være smurt ind i creme for at være lækker. Her er en sprød variant med kogte kartofler og sprøde grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad kartoflerne dampe af ved stuetemperatur.
Skyl blomkålen, og skær den i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Rens radiserne, og skær dem tyndt. Skær kartofler i skiver, og vend dem med blomkål, radiser og ærter.
Drys salaten med purløg, salt og peber, og nyd straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar