Sprød kålsalat med radiser, halloumi og kakifrugter
26. juni 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Smuk, sprød og nem salat. Servér den som tilbehør til kød eller som en vegetarisk hovedret. Kan du ikke skaffe kakifrugter, så udskift dem med en anden blød og sød frugt, f.eks. mango, pære eller æble.
Ingredienser
Sådan gør du
Kassér spidskålens yderste blade, og snit resten i fine strimler.
Pil og halvér rødløg. Skær det i tynde skiver.
Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver.
Pisk alle ingredienserne til dressing sammen, og vend det med spidskål, løg og radiser. Lad det trække køligt i 20 minutter, og vend rundt.
Skær halloumi i skiver, og steg dem gyldne på en pande i lidt olie i ca. 5 minutter på hver side.
Skræl kakifrugter, og skær kødet i tern. Vend dem med kålsalaten.
Hak nødderne groft.
Servér salaten med den grillede ost, og drys med valnødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk