Sprød julesalat med bladselleri og granatæble
13. august 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Julesalat har en let bitter smag, og derfor er det helt perfekt at kombinere den med en syrlig citrondressing. Bladselleri og granatæble sikrer et sprødt bid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl julesalater, og fordel bladene på et fad. Rens bladsellerien, og snit den fint. Fordel bladselleri på julesalaten.
Skær granatæblet over, og bank kernerne ud i en skål ved at slå på skallen med en træske.
Fordel granatæblekerner, gedeost og skyllet, plukket persille over salaten.
Rør citronsaft, olie, salt og peber sammen, og dryp dressingen over salaten lige inden servering.
Servér evt. med godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk