Sprød gedeost i urterasp med krydderurtesalat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Sprød gedeost er god som en lille forret eller som en delikat mellemret efter hovedretten og før desserten.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend knækbrød, basilikum og oregano til en grov rasp i en minihakker/ blender, og krydr med peber.
Pisk ægget let sammen i en dyb tallerken. Hæld urteraspen i en anden dyb tallerken.
Skær gedeosten i tykke skiver, og vend dem først i æg og derefter i urteraspen.
Opvarm en pande med rigelig olivenolie, og steg gedeosteskiverne i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Bland kørvel, basilikum og klippet purløg sammen, og dryp med olie og balsamico. Smag til med salt og peber.
Anret den stegte gedeost oven på krydderurtesalaten, og servér straks.

Tip!

Gedeosten kan evt. erstattes af fetaost. Køb i så fald fetaost i en hel blok, så du selv kan skære pæne stykker af den.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar