Sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce
Sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce er en klassisk dansk ret. Den kræver lidt forberedelse, men det er det hele værd. Kødet skal trække i 2 døgn.
![Sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/spraengt-kalvespidsbryst-med-peberrodssauce_4570.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.600341796875&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
July 17, 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Trækketid: 2 døgn. Kogetid: 2½ time.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Nem opskrift på brun sovs
Powered by Froala Editor