Spøgelser med trøffelmasse

26. oktober 2020 af .

Foto: Maria Tegner

Klassiske træstammer er her tryllet om til uhyggelige halloween-spøgelser.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk smør og sukker let og luftigt. Pisk æggene i 1 ad gangen.
Bland hvedemel, vaniljesukker og kakaopulver. Si det i æggemassen, og rør mælk i. Hæld dejen i en smurt form, og bag den i ca. 35 minutter ved 200°.
Lad kagen afkøle let, og bland den med revet marcipan, smeltet chokolade og de øvrige ingredienser til trøffelmassen. Smag blandingen godt til.
Form trøffelmassen til 6 kugler, og stil dem køligt i en halv time.
Ælt marcipan, flormelis og sirup til en smidig masse. Rul den tyndt ud på et bord, drysset med lidt flormelis.
Udstik 6 cirkler, og svøb marcipanen omkring et stykke trøffelmasse, så det har form som et spøgelse.
Smelt chokoladen, og tegn øjne og mund på spøgelserne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar