Spøgelser med trøffelmasse
26. oktober 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Tegner
Klassiske træstammer er her tryllet om til uhyggelige halloween-spøgelser.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk smør og sukker let og luftigt. Pisk æggene i 1 ad gangen.
Bland hvedemel, vaniljesukker og kakaopulver. Si det i æggemassen, og rør mælk i. Hæld dejen i en smurt form, og bag den i ca. 35 minutter ved 200°.
Lad kagen afkøle let, og bland den med revet marcipan, smeltet chokolade og de øvrige ingredienser til trøffelmassen. Smag blandingen godt til.
Form trøffelmassen til 6 kugler, og stil dem køligt i en halv time.
Ælt marcipan, flormelis og sirup til en smidig masse. Rul den tyndt ud på et bord, drysset med lidt flormelis.
Udstik 6 cirkler, og svøb marcipanen omkring et stykke trøffelmasse, så det har form som et spøgelse.
Smelt chokoladen, og tegn øjne og mund på spøgelserne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem halloween-kage med spindelvæv
Se også: Lækre halloween-muffins a la mumier!