Spinatvafler med avocado, spejlæg og ristede kikærter

30. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En let og lækker anretning, der både kan serveres til brunch og som vegetarisk aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne til vaffeldejen sammen i en blender eller foodprocessor til en ensartet masse.
Varm vaffeljernet op – brug gerne et vaffeljern med plader til belgiske vafler.
Pensl pladerne med lidt smeltet smør, og steg vaflerne, til de er gyldne og gennembagte. Der bliver 4-6 vafler af portionen.
Skyl og afdryp kikærterne, og bland dem sammen med olie og krydderier i en skål.
Steg kikærteblandingen på en pande i 5-8 minutter, til de er sprøde og gyldne.
Steg æggene til spejlæg på en varm pande med lidt olie. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver.
Anret spinatvaflerne med spejlæg, avocado og ristede kikærter, og drys med sesamfrø.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar