Spinatvafler med avocado, spejlæg og ristede kikærter
30. juli 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En let og lækker anretning, der både kan serveres til brunch og som vegetarisk aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend alle ingredienserne til vaffeldejen sammen i en blender eller foodprocessor til en ensartet masse.
Varm vaffeljernet op – brug gerne et vaffeljern med plader til belgiske vafler.
Pensl pladerne med lidt smeltet smør, og steg vaflerne, til de er gyldne og gennembagte. Der bliver 4-6 vafler af portionen.
Skyl og afdryp kikærterne, og bland dem sammen med olie og krydderier i en skål.
Steg kikærteblandingen på en pande i 5-8 minutter, til de er sprøde og gyldne.
Steg æggene til spejlæg på en varm pande med lidt olie. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver.
Anret spinatvaflerne med spejlæg, avocado og ristede kikærter, og drys med sesamfrø.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Spinatvafler med laks og avocado
Powered by Froala Editor