Spinattærte med chorizo og frisk salat
19. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Der er masser af ricotta i den her spinattærte. Ricotta giver en mild og fyldig smag og mætter godt.
Ingredienser
Udstyr
en tærteform
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud i formen.
Rør æg sammen med ricotta, salt og peber.
Skyl spinaten, og varm den igennem på en pande, til den falder sammen. Læg spinaten i en si, og pres med bagsiden af en grydeske overskydende væde fra.
Rør spinaten i ricottacremen sammen med pinjekerner. Smør ostecremen ud på tærtebunden.
Fordel chorizoskiverne på tærten, og tryk dem let ned i ostecremen. Drys med parmesan. Bag tærten 25 minutter i ovnen, til den er sprød.
Skyl og tør salaterne. Bræk grønkål i mindre stykker, og kassér stokkene. Skyl og tør grønkål, og hak den fint.
Bland salat og grønkål, dryp balsamico og olie over, og krydr med salt og peber.
Bland salaten godt, og servér til tærten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk