Spinatsuppe med persille
11. september 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Knaldgrøn suppe med masser af saft og kraft. Velegnet som forret eller let frokostret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl porre, og skær den i skiver. Pil løg, og skær det i tern. Pil hvidløg. Svits det hele i en gryde med lidt olie. Tilsæt afdryppede, hvide bønner og bouillon, og lad det simre i 20 minutter. Tilsæt fløde, og kog i yderligere 5 minutter.
Afdryp spinat, skyl og tør persille (gem lidt til pynt). Hæld begge dele i gryden, og lad det koge med i 3-4 minutter, til persillen er mør. Blend suppen til ensartet konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Servér suppen i skåle, og top med cremefraiche og persille. Spis eventuelt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk