Spinatsuppe med persille

11. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Knaldgrøn suppe med masser af saft og kraft. Velegnet som forret eller let frokostret.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl porre, og skær den i skiver. Pil løg, og skær det i tern. Pil hvidløg. Svits det hele i en gryde med lidt olie. Tilsæt afdryppede, hvide bønner og bouillon, og lad det simre i 20 minutter. Tilsæt fløde, og kog i yderligere 5 minutter.
Afdryp spinat, skyl og tør persille (gem lidt til pynt). Hæld begge dele i gryden, og lad det koge med i 3-4 minutter, til persillen er mør. Blend suppen til ensartet konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Servér suppen i skåle, og top med cremefraiche og persille. Spis eventuelt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar