Spinatsuppe med feta
6. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Spinaten giver suppen her en utroligt flot, grøn farve, der både løfter humøret og gør dig dejligt mæt.
Ingredienser
Sådan gør du
Nip stilkene af spinaten, og skyl bladene grundigt. Rens forårsløgene, og hak dem groft.
Varm olien op i en stor gryde, og steg forårsløgene i 5 minutter, uden at de tager farve.
Tilsæt spinatbladene, og spæd til med bouillon, så spinaten falder sammen.
Tilsæt krydderurterne (gem lidt til pynt),og blend suppen. Smag til med salt og peber, og lad suppen køle af.
Anret suppen i skåle, og pynt med smuldret feta. Drys krydderurter på, og dryp olivenolie over. Servér evt. brød eller kiks til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk