Spinatsuppe med feta

Spinaten giver suppen her en utroligt flot, grøn farve, der både løfter humøret og gør dig dejligt mæt.

Ingredienser

Sådan gør du

Nip stilkene af spinaten, og skyl bladene grundigt. Rens forårsløgene, og hak dem groft.
Varm olien op i en stor gryde, og steg forårsløgene i 5 minutter, uden at de tager farve.
Tilsæt spinatbladene, og spæd til med bouillon, så spinaten falder sammen.
Tilsæt krydderurterne (gem lidt til pynt),og blend suppen. Smag til med salt og peber, og lad suppen køle af.
Anret suppen i skåle, og pynt med smuldret feta. Drys krydderurter på, og dryp olivenolie over. Servér evt. brød eller kiks til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
6. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar