Spinatsalat med mandler og gedeostebrød
17. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Sprød spinatsalat med knasende mandler er noget er det bedste tilbehør – i denne opskrift er salaten opgraderet med lækre gedeostebrød, og det gør den ikke ringere!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær rugbrødet i kvarte. Skær osten i skiver, og fordel dem på rugbrødet.
Dryp med olie, krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 6 minutter.
Rist mandlerne på en tør pande. Dryp med olie, og krydr med salt. Hak dem groft.
Skyl og afdryp spinaten, og vend den med citronsaft og olie.
Vend mandlerne i, og top med skyllede rødbedespirer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk