Spinatsalat med kirsebær, feta og mandler

28. september 2022 af .

Foto: Peter Kam

En sprød og lidt anderledes salat, som passer godt til det meste, f.eks. kylling eller lammekød og godt brød.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist mandlerne let gyldne på en varm pande. Tag dem af panden, afkøl dem let, og hak dem groft.
Skyl og tør spinatbladene, og anret dem på et fad.
Skyl og udsten kirsebærrene, og skær dem i halve.
Fordel kirsebær og smuldret feta over spinaten, krydr let med salt og peber, og dryp med balsamicoglace.
Drys mandlerne over salaten, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar