Spinatsalat med kirsebær, feta og mandler
28. september 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En sprød og lidt anderledes salat, som passer godt til det meste, f.eks. kylling eller lammekød og godt brød.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist mandlerne let gyldne på en varm pande. Tag dem af panden, afkøl dem let, og hak dem groft.
Skyl og tør spinatbladene, og anret dem på et fad.
Skyl og udsten kirsebærrene, og skær dem i halve.
Fordel kirsebær og smuldret feta over spinaten, krydr let med salt og peber, og dryp med balsamicoglace.
Drys mandlerne over salaten, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk