Spinatsalat med gedeostebrød
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Super nem spinatsalat, som du kan anrette på tallerkener eller på et stort fad, og lægge gedeostebrødene rundt i kanten. Så har du en fin forret eller frokostanretning.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist brødet på den ene side under grillen i ovnen.
Skyl spinaten grundigt i flere hold koldt vand, og tør den forsigtigt.
Rør olivenolie og citronsaft sammen. Pil rødløget, og hak det fint.
Vend brødstykkerne om, og læg en skive gedeost på hvert stykke. Grill brødene igen, til gedeosten smelter og bliver lidt gyldenbrun i kanterne.
Vend spinaten sammen med citrondressing og rødløg, og smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk