Spinatsalat med gedeost og rød grape
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Forårets friske spinat er rig på jern og calcium og er et meget sundere valg end almindelige salatblade.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl grapefrugterne, og skær dem i fileter uden hinder.
Skyl spinaten grundigt ad flere omgange. Nip de groveste stilke af.
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Vend spinaten med dressingen, og anret den på et stort fad.
Fordel grapefrugtfileter over, og top med smuldret gedeost.
Skær rugbrød i små firkanter. Rens chilien, og hak den fint.
Rist rugbrødscroutonerne i lidt olivenolie på en pande, til de er sprøde, og drys med chili og salt.
Fordel croutonerne over salaten.
Tip!
Skal det gå lidt hurtigt, så brug færdigkøbte croutoner til salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk