Spinatsalat med æg, bacon og rugbrødschips
13. august 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Æg og bacon hører ikke kun til på morgenbordet. Med spinat og rugbrød udgør de et godt og velsmagende aftensmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i 7-8 minutter. Skyl dem i koldt vand, og pil dem.
Steg baconskiverne sprøde på en pande, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Bræk baconen i mindre stykker.
Skyl spinaten, og tør den godt.
Pil og hak skalotteløg, og bland det sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Hæld dressingen over spinaten, og anret det på et stort fad.
Halvér æggene, og fordel dem på salaten sammen med bacon.
Steg rugbrødet i lidt olivenolie på en pande. Drys lidt salt på, og steg, til de er sprøde. Skær dem i mindre stykker, og drys dem over salaten. Servér som tilbehør til spinatsalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk