Spinatrisotto med hvidløg og purløg

Variér den klassiske risotto med spinat, og du vil glæde dig over både smagen og den fine farve.

Spinatrisotto med hvidløg og purløg
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Risotto skal serveres straks, den er færdig, så den er blød og varm og lige til at spise med en gaffel. Hvis den køler af og stivner, er det en helt anden smagsoplevelse. Du kan med fordel forvarme tallerkenerne, så køler risottoen langsommere.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Er der en rest risotto til overs? Så kan du stege den dagen efter som små klatkager i olivenolie på en pande. Sammen med lidt stærk tomatsauce er det en dejlig forret, tilbehør eller snack. Sørg for, at risottoklatkagerne er stegt godt brune, inden de vendes om på panden, ellers kan de nemt gå fra hinanden.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'