Spinatpasta med kylling og pestosauce

11. september 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Grøn og cremet pastaret, der kan trylles frem på et øjeblik. Tilsæt gerne ekstra grøntsager som spinat og squash, hvis du har det på lager.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i strimler. Pil og pres hvidløg. Steg kylling og hvidløg i olie i en dyb pande, til kødet er brunet. Tilsæt pesto, hvidvin og fløde, og rør rundt. Bring saucen i kog, og lad den simre, imens du koger pastaen. Krydr med salt og peber.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp, vend pastaen i panden, og bland godt.
Servér retten rygende varm med basilikumblade og friskrevet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar