Spinatpasta med kylling og pestosauce
11. september 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Grøn og cremet pastaret, der kan trylles frem på et øjeblik. Tilsæt gerne ekstra grøntsager som spinat og squash, hvis du har det på lager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i strimler. Pil og pres hvidløg. Steg kylling og hvidløg i olie i en dyb pande, til kødet er brunet. Tilsæt pesto, hvidvin og fløde, og rør rundt. Bring saucen i kog, og lad den simre, imens du koger pastaen. Krydr med salt og peber.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp, vend pastaen i panden, og bland godt.
Servér retten rygende varm med basilikumblade og friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk