Spinatblinis med stenbiderrogn og limecreme

27. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Forkæl dine gæster med små, elegante og forårsgrønne blinis toppet med delikat stenbiderrogn.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend æg, cremefraiche og spinat sammen i en skål med en stavblender. Tilsæt hvedemel, bagepulver og salt, og blend dejen godt sammen.
Opvarm en pande med smør, og steg 24 små blinis af dejen på panden. Afkøl de færdigstegte blinis en smule.
Rør cremefraichen sammen med limesaft og fintrevet limeskal, og smag cremen til med salt og peber.
Pil og hak rødløget fint. Klip purløg og karse. Anret spinatblinis, limecreme, stenbiderrogn, rødløg, purløg og karse på et stort fad. Sæt fadet på bordet, og lad gæsterne selv hapse deres blinis med topping.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar