Spinatblinis med stenbiderrogn og limecreme
27. maj 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Forkæl dine gæster med små, elegante og forårsgrønne blinis toppet med delikat stenbiderrogn.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend æg, cremefraiche og spinat sammen i en skål med en stavblender. Tilsæt hvedemel, bagepulver og salt, og blend dejen godt sammen.
Opvarm en pande med smør, og steg 24 små blinis af dejen på panden. Afkøl de færdigstegte blinis en smule.
Rør cremefraichen sammen med limesaft og fintrevet limeskal, og smag cremen til med salt og peber.
Pil og hak rødløget fint. Klip purløg og karse. Anret spinatblinis, limecreme, stenbiderrogn, rødløg, purløg og karse på et stort fad. Sæt fadet på bordet, og lad gæsterne selv hapse deres blinis med topping.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk