Spinat-persille-pesto
1. september 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Nordisk inspireret pesto lavet på bredbladet persille, spinat og letristede hasselnødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør persille. Skyl og tør spinat. Pil hvidløg, og riv osten.
Hak hasselnødder groft, og rist dem på en tør pande, til de tager let farve. Lad dem afkøle helt.
Blend hasselnødder, persille, spinat og hvidløg i en blender eller minihakker.
Tilsæt ost og olie, og blend det hele sammen til en grov pesto. Smag til med salt og peber.
Fordel pestoen i et rent glas med låg, og opbevar det i køleskabet.
Tip!
Spinat-persille-pestoen kan holde sig i 1-2 uger i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk