Spinat i flødesauce med frisk pasta og bacon
30. juli 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Det meste smager bedre med fløde og bacon! Denne pastaret er ingen undtagelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løget fint. Rens porren, og skær den i tynde skiver. Rens champignonerne, og skær dem i halve. Skyl og afdryp spinaten.
Steg løg og porrer i olie i en gryde eller dyb pande, til de er klare i farven. Tilsæt champignoner, og steg dem med, til de tager lidt farve. Tilsæt spinat, og lad den falde sammen.
Tilsæt bouillon og fløde, og bring saucen i kog. Skru ned til middellav varme, og lad saucen småkoge, til den tykner let. Smag til med citronsaft, og krydr med timian, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp. Skær bacon i tern, og rist dem sprøde på en varm pande. Afdryp på fedtsugende papir.
Vend pastaen rundt i saucen, og drys med ristede bacontern. Servér straks.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk