Spinat-fritatta med rejer

17. januar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Rejerne skal nærmest blot kysse den brandvarme pande, så de skifter farve til smuk lyserød. Deres milde smag får kærkomment selskab af hvidløg.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber med et piskeris i en skål. Rens porren, og skær den i ringe.
Pil og hak hvidløgene fint. Steg porre og hvidløg i olie på en pande, der kan tåle at gå i ovnen. Steg i 2-3 minutter, til det er let mørt.
Skyl og tør spinaten, og hæld den på panden sammen med en klat smør. Krydr med salt og peber, og vend rundt.
Hæld æggemassen over panden med porre og spinat. Sæt panden i ovnen, og bag fritattaen i 18-20 minutter, til toppen er gylden.
Pil og hak hvidløgene fint. Skyl og hak dilden fint. Riv citronskallen fint, og skær citronen over.
Steg hvidløg og rejer i olie på en brandvarm pande i 10 sekunder. Hæld rejerne i en skål, og vend dem med dild, citronskal, citronsaft, salt og peber.
Lun brødet i ovnen. Anret spinat-fritatta med hvidløgsstegte rejer på toppen, og servér med brød og smør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar