Spinat-curry med kylling

14. februar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Den grønne indiske curry kaldes traditionelt for 'chicken saag'. Den er cremet og lige tilpas spicy.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på posen.
Lad spinaten tø op, og pres det sidste af væden fra gennem en sigte.
Pil og hak løget fint. Pil hvidløget, og skræl ingefæren. Riv hvidløg og ingefær fint.
Svits løg, hvidløg og ingefær i smør i en gryde. Tilsæt kyllingestrimlerne sammen med alle krydderierne. Vend godt rundt, og lad det stege, til kyllingekødet er brunet.
Tilsæt spinat og fløde, og bring det i kog. Lad retten simre i 10 minutter, og rør så yoghurt i saucen. Smag til, og servér spinat-curry med kogte ris og frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar