Spidskålswraps med varmrøget laks

19. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Skift brødet ud med kålblade, og servér wrapsene som en delikat snack før middagen eller som en smuk forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spidskålen, og del den i blade. Læg bladene på et fad. Snit et par af bladene i fine strimler. Skyl agurken, og skær den i strimler. Fordel den strimlede spidskål og agurken i bunden af kålbladene. Dryp lidt chilisauce over.
Bræk laksen i mindre stykker med fingrene, og fordel dem i kålbladene. Skyl tomaterne, skær dem i kvarter, og fordel dem over laksen.
Skyl og tør salaten, og fordel den i kålbladene. Pynt med løgspirer og skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar