Spidskålswraps med varmrøget laks
19. april 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Skift brødet ud med kålblade, og servér wrapsene som en delikat snack før middagen eller som en smuk forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spidskålen, og del den i blade. Læg bladene på et fad. Snit et par af bladene i fine strimler. Skyl agurken, og skær den i strimler. Fordel den strimlede spidskål og agurken i bunden af kålbladene. Dryp lidt chilisauce over.
Bræk laksen i mindre stykker med fingrene, og fordel dem i kålbladene. Skyl tomaterne, skær dem i kvarter, og fordel dem over laksen.
Skyl og tør salaten, og fordel den i kålbladene. Pynt med løgspirer og skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk