Spidskålswraps med rejer
12. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Skifter du de klassiske tortillabrød ud med spidskålsblade, bliver din wrap pludselig en hel del sundere. De sprøde kålblade har den perfekte størrelse til at fylde med forskellige slags lækkert fyld og giver et lækkert tvist til din wrap.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og halvér agurken på langs. Skrab kernerne ud med en ske, og skær agurken i små tern.
Pil løget, og hak det fint. Skyl chilien, og skær den i skiver.
Skær mango og avocado i tern. Vend grøntsagerne sammen, og smagssæt dem med friskpresset limesaft og salt.
Skær den grove del af stokken af kålbladene, skyl dem et ad gangen, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Fordel salat, rejer, sesamfrø og koriander i kålbladene.
Rør mayonnaise og sesamolie sammen i en skål, og fordel dressingen sammen med fyldet i kålbladene.
Tip!
Du kan også bruge andre kålblade til disse wraps. Prøv for eksempel med rødkålsblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk