Spidskålssalat med persille-hummus og mandler

17. maj 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Den mættende frokostsalat med knasende kål og cremet hummus er let at tage med på tur i madpakken eller ud i det blå.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og afdryp kikærterne (gem halvdelen til servering). Skyl persillen, og nip bladene af. Pil hvidløget.
Hæld det hele i en blender sammen med spidskommen og tahin, og kør til en cremet konsistens. Smag hummussen til med citronsaft, salt og peber.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Skyl og tør spinaten, og hak den groft. Skyl æblet, og skær det i små tern.
Vend æbleternene i en blanding af citronsaft og olie i en skål. Tilsæt spidskål og spinat, og krydr med salt og peber.
Hak mandlerne groft. Læg hummus i bunden af 2 glas, og fyld derefter op med de gemte kikærter og salat. Drys mandler på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar