Spidskålssalat med hytteost og saltede mandler
25. september 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
En super god og mættende kålsalat, der egner sig godt som tilbehør til lyst kød eller fisk. Ærterne kan udskiftes med edamamebønner, og de saltede mandler kan erstattes af andre nødder eller kerner.
Ingredienser
Sådan gør du
Bælg ærterne. Skyl og snit spidskål fint.
Riv citronskallen fint. Skyl dild og purløg, og hak det fint.
Rør hytteost, mayonnaise, citronskal, dild og purløg sammen i en stor skål, og smag dressingen til med salt og peber.
Vend hytteostdressingen sammen med spidskål og ærter, og anret salaten i portionsskåle. Hak de saltede mandler groft, og drys dem over salaten lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk