Spidskålssalat med hytteost og saltede mandler

25. september 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

En super god og mættende kålsalat, der egner sig godt som tilbehør til lyst kød eller fisk. Ærterne kan udskiftes med edamamebønner, og de saltede mandler kan erstattes af andre nødder eller kerner.

Ingredienser

Sådan gør du

Bælg ærterne. Skyl og snit spidskål fint.
Riv citronskallen fint. Skyl dild og purløg, og hak det fint.
Rør hytteost, mayonnaise, citronskal, dild og purløg sammen i en stor skål, og smag dressingen til med salt og peber.
Vend hytteostdressingen sammen med spidskål og ærter, og anret salaten i portionsskåle. Hak de saltede mandler groft, og drys dem over salaten lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar