Spidskålssalat med hindbær og mormordressing
13. oktober 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Mormordressingen skal have en god balance mellem sødt og syrligt, så giv dig god tid til at smage den til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og snit spidskålen fint, og kram kålen mellem hænderne i en skål, så kålen bliver lidt mør.
Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af. Skær aspargesene i mindre stykker på skrå.
Pres saften af citronen ned i en skål, og rør den sammen med fløde og sukker. Lad det stå lidt, til fløden tykner. Smag til med salt og peber og evt. mere sukker og citronsaft.
Vend lidt af dressingen sammen med spidskål og asparges i skålen. Fordel hindbær og grofthakkede mandler over salaten, og drys med finthakket dild.
Servér frikadeller med spidskålssalat og resten af mormordressingen i en skål. Byd evt. kogte kartofler til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk