Spidskålssalat med asparges, dild og cashewnødder
2. juni 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En sprød og alsidig salat, som kan serveres som tilbehør til mange retter, f.eks. gerne til retter med svinekød, fjerkræ eller fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og snit spidskål i fine strimler. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og skær resten i skrå stykker.
Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tynde skiver.
Skyl og hak dilden fint. Pisk olie, citronsaft, sennep, honning og fløde sammen, og smag til med salt og peber. Vend dilden i dressingen.
Vend kål og dilddressing godt sammen.
Tilsæt asparges, æbler, tranebær og cashewnødder, vend det hele sammen, og anret salaten i en skål eller på et fad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk