Spidskålssalat med æble og tørrede tranebær
12. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
I vintermånederne er en let spidskålssalat det perfekte tilbehør til aftensmaden. Snit danske æbler tyndt, og pynt salaten med masser af karse og tranebær.
Ingredienser
Sådan gør du
Kassér de yderste blade af spidskålen. Snit resten af spidskålen fint, gerne på et mandolinjern.
Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær det i tynde skiver.
Vend spidskål og æble sammen i en skål. Hak hasselnødderne groft, og drys nødder, tranebær og karse over salaten.
Pisk olie, sennep, salt og peber sammen i en lille skål med en ske. Tilsæt eddiken dråbe for dråbe, imens du pisker dressingen sammen. Hæld dressingen over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk