Spidskålsråkost med æbler og fennikel
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Sprød spidskålsråkost med friske, syrlige æbler og fennikel, der giver et godt tvist til retten.
Bemærk
Retten er tænkt som tilbehør til en hovedret eller som en let frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær spidskål, fennikel, æble og radiser helt tyndt, fx på et mandolinjern.
Anret de tynde skiver på et fad, og pynt med skyllede, plukkede krydderurter.
Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Drys salaten med citronskal, dryp med citronsaft og olivenolie, og krydr med salt og peber. Voila!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk