Spidskålsalat med æble og selleri

29. juni 2021 af .

Foto: Peter Kam

Med lidt peberrod i salatdressingen får din salat et ekstra krydret pift, der går godt med syrlige æbler, sprød selleri og ristede hasselnødder. Den kombination er perfekt som tilbehør til aftensmaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit spidskål helt fint.
Skyl selleri og æble, og snit det fint.
Vend salaten sammen i en skål.
Klip karse over salaten. Hak hasselnødderne groft, og drys dem over salaten.
Pisk olivenolie, eddike, salt og peber sammen i en skål med en ske.
Hak peberroden helt fint, og vend den i dressingen. Vend dressingen med salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar