Spidskålsalat med æble og selleri
29. juni 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Med lidt peberrod i salatdressingen får din salat et ekstra krydret pift, der går godt med syrlige æbler, sprød selleri og ristede hasselnødder. Den kombination er perfekt som tilbehør til aftensmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit spidskål helt fint.
Skyl selleri og æble, og snit det fint.
Vend salaten sammen i en skål.
Klip karse over salaten. Hak hasselnødderne groft, og drys dem over salaten.
Pisk olivenolie, eddike, salt og peber sammen i en skål med en ske.
Hak peberroden helt fint, og vend den i dressingen. Vend dressingen med salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk