Spidskål, edamamebønner og tun
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
En lækker salat med tun og bønner er perfekt til frokost, og denne variant er både hurtig at lave og supersund.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom de frosne edamamebønner i en skål, og hæld kogende vand over.
Hæld vandet fra edamamebønnerne, og bælg dem.
Skyl og snit spidskålen fint. Riv skallen, og pres saften af citronen.
Dræn tunen. Bland tun, olie, honning, citronsaft, citronskal og dild (gem lidt til pynt). Smag til med salt og peber.
Bland bønnerne med spidskål, og kom tunblandingen på toppen. Pynt med lidt ekstra dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk