Spicy wraps med kylling, spidskål og avocado
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Denne wrap er fyldt med saftig kylling, sprød spidskål og stærk dressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend kyllingekødet med olie, paprika, koriander og salt. Steg kødet flot gyldent på en pande.
Kør hakkede tomater med renset chili, paprika og korianderblade i blender eller foodprocessor. Smag til med salt.
Snit spidskålen. Flæk avocadoerne, fjern sten og skræl, og skær avocadoerne i tynde både. Skræl gulerødderne, og skær dem i stænger.
Lun tortillaerne som anvist på pakken, og smør dem med dressingen. Fordel kød og blandet fyld oven på dem.
Pres lidt limesaft udover, og luk tortillaerne. Servér straks med overskydende dressing i en skål ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk