Spicy tomatsuppe med nachos og avocadosalat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Giv den cremede tomatsuppe et pift chili. Sammen med sprøde nachos og en frisk salat er det et fantastisk hverdagsmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit forårsløg og hvidløg, og steg det let i olie i en gryde. Tilsæt plukket koriander.
Snit peberfrugterne groft, og vend dem med forårsløgene i gryden sammen med hakkede tomater, bouillon og stødt chili. Småkog under låg i 12 minutter.
Blend suppen med en stavblender, og smag til med friskpresset limesaft, salt og peber.
Skyl tomater, agurk, avocado, forårsløg, salat og mynte, og skær dem i passende stykker. Bland grøntsagerne med olie og balsamico.
Skyl og hak chili. Fordel tortillachips i et ovnfad, drys med friskrevet ost og chili, og sæt fadet i en 175º varm ovn i 8 minutter.
Anret suppen i skåle, top med græsk yoghurt, og servér med avocadosalat og nachos.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar