Spicy tomatsuppe med avocadosalsa

Denne tomatsuppe får dig næsten til at føle, at du er i Mexico. Top den med avocadosalsa lige inden servering.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i en gryde i olie sammen med chiliflager, paprika og spidskommen, til løgene er klare. Tilsæt flåede tomater og bouillon.
Kog suppen ved middel varme i 20 minutter. Tilsæt bønner og majs. Kog suppen i 5-6 minutter. Smag til med salt og peber.
Pres saften af limefrugten. Halvér avocadoerne; fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
Vend avocado og tomat sammen med limesaft og olie.
Hak koriander, og bland det i salsaen. Top suppen med salsa lige inden servering.
Rist tortillapandekagerne i olie på en pande, til de bliver sprøde, og servér dem til suppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar