Spicy tomatsuppe med avocadosalsa
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Denne tomatsuppe får dig næsten til at føle, at du er i Mexico. Top den med avocadosalsa lige inden servering.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i en gryde i olie sammen med chiliflager, paprika og spidskommen, til løgene er klare. Tilsæt flåede tomater og bouillon.
Kog suppen ved middel varme i 20 minutter. Tilsæt bønner og majs. Kog suppen i 5-6 minutter. Smag til med salt og peber.
Pres saften af limefrugten. Halvér avocadoerne; fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern.
Vend avocado og tomat sammen med limesaft og olie.
Hak koriander, og bland det i salsaen. Top suppen med salsa lige inden servering.
Rist tortillapandekagerne i olie på en pande, til de bliver sprøde, og servér dem til suppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv vores bedste opskrift på tomatsuppe!