Spicy svinekoteletter og vandmelonsalat
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
De krydrede svinekoteletter bliver suppleret godt af frisk vandmelonsalat, der også giver god fylde med fetaost.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg koteletterne i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte.
Riv citronskallen fint. Krydr koteletterne med salt, citronskal og chili.
Pres saften af citronen. Rør citronsaft og olivenolie sammen.
Vend melon, feta og mynte med dressingen, og smag salaten til med salt og peber.
Servér koteletter med vandmelonsalat og nye kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk