Spicy salat med and
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Let og lækker salat med masser af grønt og velstegt andebryst til.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids skindet på andebrystet med en skarp kniv. Læg brystet med skindsiden nedad på en kold pande, og tænd for varmen. Lad brystet stege ved middel varme i ca. 12-15 minutter, vend det, og lad det stege i yderligere 8-12 minutter på kødsiden. Krydr med salt, og lad brystet trække i 10 minutter, inden du skærer det i tynde skiver.
Skræl og riv ingefær fint. Rør limesaft, honning og ingefær sammen.
Skræl gulerødderne, og lav tynde strimler med en tyndskræller eller en kartoffelskræller. Kom strimlerne i koldt vand indtil brug. Hak chilien, og pluk salaten.
Vend gulerod, salat, chili og koriander med dressingen, og smag salaten til med salt.
Anret salaten på store tallerkener, top med and, og drys med sesamfrø. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk