Spicy oksefrikadeller med edamamebønnesalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Du kan variere styrken af krydderierne i disse asiatiskinspirerede oksefrikadeller, så de passer til dem, der skal spise frikadellerne.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet med salt, æg og danskvand. Skyl og hak chili. Pil hvidløg, og hak det fint. Skræl ingefær, og riv det fint.
Rør chili, hvidløg og ingefær i farsen, og tilsæt havregryn. Rør godt, til farsen er fast.
Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gennemstegte.
Kog bønnerne efter anvisningen på emballagen. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl salaten, og pluk den i grove stykker.
Vend bønner, rødløg og salat sammen med jordnøddeolie, og dryp med friskpresset citronsaft.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk