Spicy oksefrikadeller med edamamebønnesalat

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Du kan variere styrken af krydderierne i disse asiatiskinspirerede oksefrikadeller, så de passer til dem, der skal spise frikadellerne.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kødet med salt, æg og danskvand. Skyl og hak chili. Pil hvidløg, og hak det fint. Skræl ingefær, og riv det fint.
Rør chili, hvidløg og ingefær i farsen, og tilsæt havregryn. Rør godt, til farsen er fast.
Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gennemstegte.
Kog bønnerne efter anvisningen på emballagen. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl salaten, og pluk den i grove stykker.
Vend bønner, rødløg og salat sammen med jordnøddeolie, og dryp med friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar