Spicy nudelsalat med svampe

2. oktober 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Få tilfredsstillet alle sanser med denne smukke og smagfulde salat med et godt skud tabasco, der giver retten et ekstra pift.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog nudlerne efter pakkens anvisninger, og skyl dem i koldt vand. Afdryp.
Rør soya, limesaft, peanutbutter, sesamolie, tabasco og vand sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Vend nudlerne heri.
Rens shiitakesvampene, og steg dem på en pande i 4-5 minutter, til de er gyldne.
Skyl og tør salaten. Skræl avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Rens forårsløgene, og skyl agurken, og skær begge dele i små stykker. Skyl og afdryp korianderen.
Fordel salatblade i skåle. Top med nudler, avocado, radiser, forårsløg, agurk og stegte svampe. Pynt med koriander og hvidløgsspirer.

Tip!

Hvidløgsspirer er sprøde, grønne spirer med kulsorte hoveder, der dufter og smager kraftigt af hvidløg. Fås i velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar