Spicy nudelsalat med svampe
2. oktober 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Få tilfredsstillet alle sanser med denne smukke og smagfulde salat med et godt skud tabasco, der giver retten et ekstra pift.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger, og skyl dem i koldt vand. Afdryp.
Rør soya, limesaft, peanutbutter, sesamolie, tabasco og vand sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Vend nudlerne heri.
Rens shiitakesvampene, og steg dem på en pande i 4-5 minutter, til de er gyldne.
Skyl og tør salaten. Skræl avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Rens forårsløgene, og skyl agurken, og skær begge dele i små stykker. Skyl og afdryp korianderen.
Fordel salatblade i skåle. Top med nudler, avocado, radiser, forårsløg, agurk og stegte svampe. Pynt med koriander og hvidløgsspirer.
Tip!
Hvidløgsspirer er sprøde, grønne spirer med kulsorte hoveder, der dufter og smager kraftigt af hvidløg. Fås i velassorterede supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk