Spicy karrysild med peberrod og æble
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Hjemmelavede karrysild har en langt friskere smag end dem, du kan købe på glas.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup sildene tørre, og del dem i små, firkantede bidder.
Skær kogt æg og drueagurk i små tern. Bland de øvrige ingredienser til dressingen sammen.
Vend æg, agurk og sild i dressingen. Stil på køl i 15 minutter.
Skyl æble, og skær det i små tern. Fjern kernehus og stilk. Anret karrysild i små glas, pynt med kapersbær og æble, drys peber over, og servér med rugbrød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassiske karrysild