Spicy frikadeller og rødbedesalat
13. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Små spicy frikadeller med ingefær, chili og spidskommen. Mens de små frikadeller steger i ovnen, kan du tilberede bulguren og den friske salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kød, salt og æg sammen. Rør krydderier og rasp i. Form farsen til små frikadeller.
Smør en bradepande med halvdelen af olien, læg frikadellerne i, og dryp med resten af olien. Steg dem i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter.
Kog bulgur efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra. Pres saften af appelsinen. Bland bulguren med appelsinsaft og olie.
Skræl rødbeder, og skær i tynde stave. Snit rødkål fint. Skyl æblerne, og skær i tynde stave.
Skyl og hak mynte og persille, og vend alle ingredienser til rødbedesalaten sammen.
Rør ingredienserne sammen, og fordel dressingen over rødbedesalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk