Spicy frikadeller og rødbedesalat

13. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Små spicy frikadeller med ingefær, chili og spidskommen. Mens de små frikadeller steger i ovnen, kan du tilberede bulguren og den friske salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kød, salt og æg sammen. Rør krydderier og rasp i. Form farsen til små frikadeller.
Smør en bradepande med halvdelen af olien, læg frikadellerne i, og dryp med resten af olien. Steg dem i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter.
Kog bulgur efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra. Pres saften af appelsinen. Bland bulguren med appelsinsaft og olie.
Skræl rødbeder, og skær i tynde stave. Snit rødkål fint. Skyl æblerne, og skær i tynde stave.
Skyl og hak mynte og persille, og vend alle ingredienser til rødbedesalaten sammen.
Rør ingredienserne sammen, og fordel dressingen over rødbedesalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar