Spicy chicken wings og bladselleri med bluecheesedressing
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Er du også vild med hotwings? Lav den krydrede marinade selv, og servér sprøde bladselleri-stave med en velsmagende dip til.
Bemærk
Kyllingevinger kan ofte købes på frost i supermarkedet. Ellers må du en tur forbi slagteren.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens alle kyllingevingerne. Læg dem i en frysepose sammen med kærnemælk, cayennepeber, paprika, oregano, salt og peber.
Massér marinaden godt ind i kyllingevingerne, og lad dem trække i mindst 4 timer på køl.
Fjern den overskydende væske fra kyllingevingerne, og drys med mel. Varm olien op til 175° i en gryde, og dybsteg kyllingevingerne i 5-7 minutter. Steg dem lidt ad gangen, så temperaturen på olien ikke falder for meget.
Vend de stegte vinger i chilisauce, og læg dem på et fad.
Skyl bladsellerien, og skær bunden fra.
Rør cremefraiche og blå ost godt sammen. Smag til med citronsaft, honning, salt og peber.
Servér kyllingevingerne sammen med bladselleristilke og bluecheesedressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk