Spicy bowls med mayodressing
30. marts 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
De sunde og indbydende spicy bowls er fyldt til randen med sprøde grøntsager, krydret kød og dampende ris. Til at toppe det hele er der en superlækker mayodressing med chilisauce og limesaft. Med andre ord lige til at spise.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl risene grundigt, og kog dem efter pakkens anvisning.
Rør olie med presset hvidløg, 2 tsk. chilisauce, salt og peber. Skær koteletterne i strimler, og vend dem i marinaden.
Steg kødet på en pande i 5-8 minutter, til det er gennemstegt.
Rist aspargesbroccoli på en (grill)pande i et par minutter, til de får farve.
Rør mayonnaise med 1 tsk. chilisauce, 2 spsk. limesaft, salt og peber. Skær resten af limefrugterne i både.
Læg edamamebønnerne i kogende vand i 1 minut, og hæld vandet fra.
Fordel ris i 4 skåle, og anret med stegte kødstrimler, aspargesbroccoli og edamamebønner. Servér med mayonnaisedressing og limebåde.
Tip!
Du kan sagtens tilføje flere elementer i jeres spicy bowls, hvad med f.eks. stegt rød peberfrugt, stegte rødløg eller frisk ananas i skiver?
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk